Tysse tilhenger kjøper du fra oss

Vi har alltid et stort utvalg av Tysse tilhengere på lager i Sarpsborg og Halden. Er du på jakt etter tilhenger til frakt av minimaskin eller andre tyngre maskiner? Tysse maskinhenger leveres i en rekke forskjellige varianter og størrelser sortert i vår PRO+ og XTREME-serie.

Les om de ulike typer Maskinhengere vi har under. For kjøp, ring eller kontakt oss via kontaktskjemaet under.

Ønsker du oversikt over alle Tysse sine tilhengere, se gjerne tysse.no

Maskinhenger PRO+

Maskinhenger PRO

Tilhengere med muligheter for høyere nyttelast, flere kassestørrelse og funksjoner og kraftig utførelse gjør disse modellene til våre bestselgere. Tysse skaphenngere Pro blir brukt av både den private og proffe bruker. Solid overbygg med aluminiumlister, nedfelte surrefester i bunn, pakning på dører, takgrind og LED lys

Maskinhenger XTREME

Maskinhenger XTREME

Tysse Maskinhenger XTREME er en av de sterkeste og mest holdbare på markedet. Helsveist, varmgalvanisert understell, Bladfjærer  og aluminiumsbunn er standard på Maskinhengere i  XTREME-serien. Våre bladfjærer leveres med det patenterte systemet DualDrive som gir forbedret oppheng av fjærer, redusert støy, redusert slitajse, forbedret ytelse og forlenget levetid. Dette gir tilhengeren svært gode kjøreegenskaper og forhindrer vibrasjon som kan overføres fra tilhenger til bil.

Forespørsel om Tysse Maskinhenger

Legg igjen din forespørsel her, og vi kontakter deg!