Tysse båthenger kjøper du fra oss

Vi har alltid et stort utvalg av Tysse båthengere på lager. Våre båthengere får du i flere varianter med tanke på lengde og vekt. I tillegg har vi også tilhenger til kano, kajakk og vannscooter. Les om de ulike typer båthengere vi har under. For kjøp, ring eller kontakt oss via kontaktskjemaet under.

Ønsker du oversikt over alle Tysse sine tilhengere, se gjerne tysse.no

Båthenger

Båthenger

De fleste av våre båthengere leveres med selvjusterende vugger, som gir et enklere og sikrere opptrekk og ingen manuell justering. Kraftig justerbar baugstøtte i front er også standard på Tysse båthengere. Her vil du finne en båttralle som passer til alt fra kanoer og små båter, til større båter på inntil 26 fot. Tysse båthenger er designet for å gjøre opptrekk, transport og oppbevaring av din båt enkelt og trygt. En båthenger er perfekt for deg som ikke har fast båtplass eller ønsker å dra båten med deg til nye destinasjoner.

Vannscooterhenger

Vannscooterhenger

Justerbare glideskinner i høyde og bredde, foran og bak uten bruk av verktøy. Dobbel baugstøtte som gir en god støtte for vannscooter, og kan justeres i høyde uten bruk av verktøy. Vinsj er inkludert. For enkel påkjøring er det montert kjølrulle på bakre travers, som også kan høydejusteres. Utsvingbart lysbrett.

 

 

Opplagshenger

Opplagshenger

Opplagshengere fra Tysse gjør opptrekk og oppbevaring av din båt enkelt og trygt. Opplagshenger leveres med hjul med plastnav som tåler sjøvann slik at vogn kan trilles helt ut i sjøen. Justerbar baugstøtte og aksler gjør den fleksibel, og forenkler jobben med å finne rett tyngdepunkt ved plassering av båt på vognen.

Kajakkhenger

Kajakkhenger

Enkel justering av bredde på glideskinner. Surrefester med gummipakninger for å hindre slitasje på stropper. Fin innlastningshøyde for enkel betjening. Tilpasset 2 eller 3stk kajakker.

Kanohenger

Kanohenger

Kanohenger 6260 tilpasset 6 kanoer. Totalvekt 1000kg og med brems. Kan tilpasses med ekstra holdere for flere kanoer.

Forespørsel om Tysse båthenger

Legg igjen din forespørsel her, og vi kontakter deg!