Alt du trenger å vite om skaptilhengere fra Tysse

 

En Tysse-skaptilhenger passer perfekt til deg med utstyr som bør beskyttes mot vær og vind. Vi på Senter Landbruksverksted tilstreber til enhver tid å ha et stort utvalg av skaphengere på lager på Borgenhaugen.

Tysses skaptilhengere har solid overbygg og doble bakdører. Takgrind, pakninger på dører og kraftige dørlåser er standardutstyr på alle skaptilhengere. Det du frakter i en skaphenger fra Tysse vil være innelåst og godt sikret. Hos oss vil du finne skaphengere i mange forskjellige størrelser og vektklasser.

Vi tilbyr modellene Skaphenger PRO, Skaphenger Lift PRO+ og Skaphenger XTREME.

Skaphenger PRO – for deg som forventer litt mer:

Skaphengere med muligheter for flere kassestørrelser, vektklasser og funksjoner med kraftig utførelse som gjør disse modellene til våre bestselgere. Tysse skaphenger Pro blir brukt av både den private og proffe bruker. Den har solid overbygg med aluminiumlister, nedfelte surrefester i bunn, pakning på dører, takgrind og LED-lys.

Skaphenger lift PRO+ – forsterket tilhenger for tøffere bruk:

Lifthenger Skap Pro+ er en tilhenger som er hydraulisk nedsenkbar. Den leveres med elektrisk pumpe for hev og senk av tilhenger. Aggregatkasse montert på drag, der også batteri og lader oppbevares. Lav innkjøringsvinkel gir enkel og sikker på- og avkjøring, og den er svært godt egnet til utstyr med lav bakkeklaring.

Skaphenger XTREME – for ekstra røff, profesjonell bruk

Skaphenger XTREME leveres med helsveist varmgalvanisert understell og med totalvekt på 3500kg. I tillegg leveres den med DualDrive bladfjærer med ekstra gummidemper og glideplate mot understellet, som gir ekstra demping og minimerer vibrasjon og støy vesentlig. Aluminiumdørk og nedfelte surrepunkt i bunn er standard.

 

Salgssjef Kåre Stokken på Tysse viser frem varianter av skaphengere i fargene hvit og svart

I tillegg til disse skaptilhengerne, tilpasser kan Tysse også tilpasse hengerne dersom du har spesielle ønsker. Skal du bruke tilhengeren som en arbeidshenger for å frakte for eksempel verktøy, kan du bestille en skaphenger med strøminntak og hylleinnredning. Du kan også få en skaptilhenger med ekstra dører, luker, lamper og skillevegger.

Sjekk samtlige modeller på tysse.no

Tilhengerne har et svært solid understell og overbygg. Med pakninger på alle dører og luker er skaphengerne støvtette. Det er et stort utvalg av ekstrautstyr og forskjellige muligheter for innredning. Aluminiumslister på hele skapet betyr ingen ruststriper på veggene. Tysse skaphengere har høykvalitets vegg- og takplater med ABS-belegg utvendig og Tysse tilbyr ferdig folierte skaphengere om dette ønskes. Takgrind, LED-lys, lås, rustfrie bremsewirer og surreløkker nedfelt i bunn på hver side er standard. Tysse leverer også ADR EX II-godkjente skaphengere for transport av eksplosiver.

Tysse skaphenger kan leveres i hvit og sort, men tilhengeren kan selvsagt bli foliert i ønsket farge.

Ønsker du å vite mer om hva vi tilbyr av skaphengere , nøl ikke å ta turen til oss på Borgenhaugen eller kontakt oss på telefon eller mail.