Nå er det Tysse Varehenger PRO+ som velges av Byggmesteren

–  Salget av Tysse PRO+ modeller går virkelig unna, og de er populære blant byggmestere både i Sarpsborg og Halden.  Hos Senter Landbruksverksted er vi opptatt av å levere kvalitetsprodukter og god service, noe som blir satt pris på av våre proffkunder, sier innehaver Paal Engebretsen

Den ideelle Byggmester-hengeren

Tysse Varehenger PRO+ leveres med kassemålene 320×180 og 366×180 som gir muligheter for transport av byggematerialer på en trygg og god måte. PRO+ utgaven av Tysse sine varehengere skiller seg ut fra PRO modellene med at understell er ytterligere forsterket, den tåler høyere punktbelastninger og har forsterkninger som muliggjør påkjøring av tyngre maskiner. Tilhengeren har også tilrettelagt med eget rom under henger for plassering av oppkjøringsskinner. Modellene leveres med totalvekt 2600kg eller 3500kg

Modell 6390NF er den mest populære modellen, forteller Engebretsen. Denne har totalvekt på 2600kg og gir en svært høy nyttelast samtidig som den er lett å håndtere både på bil og forflytting når den frakoblet fra bilen.

Kvalitet og holdbarhet er viktig for proffkundene som bruker tilhengeren daglig.

En av de viktigste grunnene til at kundene våre kjøper Tysse gang på gang, er at de har opparbeidet gode erfaringer med disse tilhengerne. De har lang levetid, minimale vedlikeholdskostnader og «alltid» tilgjengelig for bruk.

Kraft og eleganse

I tillegg at PRO+ modellene er ekstra forsterket, leveres disse modellene med elegante aluminiums karmer. Svært enkel betjening av karmlåser, avtagbare hjørnestolper og lette karmer med solide hengsler gjør at disse er svært enkle å håndtere.

– Våre kunder forteller at tilhengeren blir benyttet til svært mye, og fleksibiliteten de får med bruk av disse tilhenger har gjort valget av tilhenger lett for flere av våre kunder. Alle karmer og hjørnestolper kan legges ned og fjernes. Så den kan i tillegg til å transportere det de trenger benyttes som et arbeidsbord på arbeidsplassen forteller Engebretsen.

 

Varhenger PRO+ leveres med stålplate i bunn som er montert oppå finèrplate. Dette gir ekstra styrke og holdbarhet for tilhengeren over lang tid.

– PRO+ modellene har et stort utvalg av muligheter for ekstrautstyr. Mange velger påmontert utstyrskasse,  og siden mange har flere brukere på hengerne har de også utstyrt de med en egen beholder til vognkortet slik at vognkortet alltid følger tilhengeren. De benytter også tilhengeren som en avfallscontainer på en del byggeprosjekt, så der benytter de nettinggrinder som gjør at en får en effektiv håndtering av avfall på byggeplassen.

Standard på PRO+ er også LED-Lys som i tillegg til å gi den et røffere utseende, også har sine fordeler med at det er et vanntett system. Dette gir lengre levetid og er samtidig mindre energikrevende.

Solide surrefester forankret i stålskinne gir også svært god mulighet for god sikring av last. Hvert surrefester er testet og godkjent for 600kg.

– Vi selger årlig ca 400 tilhengere fra Tysse og har opparbeidet oss et godt marked i Sarpsborg og Halden. Gode produkt og god service gir fornøyde kunder. Da er vi i Senter Landbruksverksted fornøyd også avslutter en smilende Pål Engebretsen.

 

Ønsker du å lese mer om alle Tysse sine Varehengere i PRO+ klassen, finner du all informasjon på Tysse sine nettsider