Tips og Inspirasjon

Hos Senter Landbruksverksted jobber vi for å gi deg den beste kundeopplevelsen, både i vår butikk og på vår nettside.  På denne siden vil du finne tips og inspirasjon slik at du skal være trygg på ditt valg av ny tilhenger, gressklipper, motorsag eller andre sko- og hageprodukter.

Vårt løfte hos Senter Landbruksverksted  er kunnskap, god service og gode tilbud til deg som kunde. Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter og tilbehør til gode priser.

Nå er det Tysse Varehenger PRO+ som velges av Byggmesteren

 

 

Salget av Tysse PRO+ modeller går virkelig unna, og de er populære blant byggmestere både i Sarpsborg og Halden.  Hos Senter Landbruksverksted er vi opptatt av å levere kvalitetsprodukter og god service, noe som blir satt pris på av våre proffkunder, sier innehaver Paal Engebretsen

Alt du trenger å vite om skaptilhengere fra Tysse

 

 

En Tysse skaphenger passer perfekt til deg med utstyr som bør beskyttes mot vær og vind. Vi på Senter Landbruksverksted tilstreber til enhver tid å ha et stort utvalg av skaphengere på lager. Vi kan også spesialbestille skaphengere fra fabrikken til Tysse på Osterøy utenfor Bergen. Det er et stort utvalg av muligheter for tilpasninger slik at den blir ideell akkurat til ditt bruk.